+31 (0)85 049 67 10
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

Over De Behangwinkel

Kwaliteit en luxe

De Behangwinkel is onderdeel van HomeStyleDecoWeb B.V., specialist in interieurinrichting. Via verschillende thema-webshops verkopen wij onze producten zoals badkameraccessoires, maar ook behang en beschermhoezen voor tuinmeubels. Wij werken samen met bekende merken waardoor wij onze klanten van goede kwaliteit en garantie kunnen voorzien.

Om een andere sfeer in huis te creëren hoeft de boel niet direct op de schop genomen te worden. Door simpelweg een ruimte te decoreren met een ander behang krijgt deze binnen zeer korte tijd een compleet nieuwe ambiance. Binnen ons aanbod is er een grote keuze uit thema’s, dessins en kleuren waarbinnen vervolgens gekozen kan worden voor een klassieke of moderne / hippe look. Daarnaast is er ook een sectie voor kinderkamers en bieden wij alles aan wat nodig is om het behang juist aan te brengen.

Het Team

Samenwerken en klanten een stijlvol interieur geven, dat maakt het team van HomeStyleDecoWeb sterk. Met een gezonde obsessie voor kwalitatieve interieur styling en passie voor e-commerce was het een logische stap om de krachten te bundelen. Een webshop bouwen met prachtige, kwalitatieve badkamerartikelen was snel een feit. Artikelen waar je blij van wordt en waar je badkamer van opfleurt.

Badmatten online webshop is onderdeel van HomeStyleDecoWeb. Via de andere webshops kun je ook behang, fotobehang, photo murals en canvas wall-art bestellen. Mocht je suggesties of nog leuke ideeën hebben. Vertel het ons!