+31 (0)85 049 67 10
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Behangsoorten

Behang wordt van verschillende materialen gemaakt, op deze pagina geven wij in vogelvucht een beschrijving van deze behangsoorten. Kies voor meer informatie over een behangtype in het hoofdmenu onder behangsoorten de gewenste categorie of klik op één van de onderstaande links.

Papierbehang

Papierbehang is over het algemeen goedkoper dan andere behangsoorten, het is verkrijgbaar in vele kleuren en motieven, het is snel aan te brengen en overschilderbaar.
Klik hier voor informatie over en een overzicht van onze papierbehang producten.

Vinylbehang

Vinylbehang is volledig of deels gemaakt van vinyl, het is spatbestendig, kan schoongemaakt worden, heeft een langere levensduur en is steviger dan papierbehang.
Klik hier voor informatie over en een overzicht van onze vinylbehang producten.

Vlakvinyl behang

Vlakvinyl behang heeft een harde toplaag van vinyl, het is duurzaam, afwasbaar, verkrijgbaar in velen stijlen, regelmatig glanzend en is uitermate geschikt voor in de badkamer of keuken.
Klik hier voor informatie over en een overzicht van onze vlakvinyl behang producten.

Vliesbehang

Vliesbehang vergt geen ervaring om het aan te brengen, de behanglijm wordt op de muur gesmeerd en het behang kan direct vanaf de rol op de wand aangebracht worden. Er is geen behangtafel nodig, het krimpt niet en kan gemakkelijk verwijderd worden.
Klik hier voor informatie over en een overzicht van onze vliesbehang producten.